Rólunk

Presinszky Zoltán

Marketing manager

Üdvözlünk az oldalunkon! Mi egy szakács testvérpár által alapított toborzóiroda vagyunk, akiknek az a célja, hogy segítsük az embereket külföldi munkavállalásban. Már 3 éve sikeresen működünk az munkaerőpiacon, és elsődlegesen a gasztronómiai iparágban kezdtük a toborzást, hiszen szakácsok vagyunk és ez az iparág közel áll a szívünkhöz.

Azonban mára már széleskörű szakértelmünk van az összes iparágban, és a célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a külföldi munkalehetőségeket. Ha külföldi munka vagy állás érdekel, akkor jó helyen jársz. Külföldi munkakínálatunkat folyamatosan frissítjük, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és képességeinek megfelelő külföldi állásajánlatokat.

Tapasztalataink és szakértelmünk a munkakeresőknek nyújtott szolgáltatásaink során a legjobban segít a külföldi munkavállalásban. Csapatunk minden lépésben segítséget nyújt a munkavállalóknak, hogy könnyedén és zökkenőmentesen beilleszkedjenek az új munkahelyükre. Az általunk kínált álláslehetőségek széles választéka az általános és szakmai képzettséget igénylő állásokat is magába foglalja, így mindenki számára van lehetőség arra, hogy külföldön kezdjen új életet és karriert.

Ha szeretnél professzionális segítséget kapni a külföldi munkavállalásban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot. Tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Neked. Ne habozz, és lépj velünk kapcsolatba még ma, hogy megtaláld a legjobb külföldi munkalehetőséget számodra!

Presinszky Attila

Project manager

Scroll to Top